EKIPA 5ka

Spoznajte ekipo 5ka!

V delu z mladimi uživamo in ostajamo mladi. 😉

Daj 5ko!


Vaditelji/ce

Plesno šolo Petka sestavlja krasna ekipa mladih in vrhunskih plesnih vaditeljic/vaditeljev iz Vrhnike in drugod: Maja, Alja, Barbara, Vitalii in Mateja.
Vsi so si na svoji plesni poti pridobile obilo plesnega znanja in metodike poučevanja (plesna gimnazija, plesna tekmovanja, itd.).

Mateja Jerebic

Vodja/Sodobnica 5ka 😉

Plesno šolo Petka vodi Mateja Jerebic, Vrhničanka, ki aktivno pleše od svojega 6. leta in ples poučuje že več kot 25 let.
Ljudje jo poznajo kot plesalko, vaditeljico plesa in joge ter koreografinjo…

Maja Macuh

Poperka 5ka 😉

Na svojo plesno pot je stopila že v vrtcu in ples neprekinjeno trenirala 10 let. V času srednje šole in po njej je nekaj let posvetila profesionalni atletiki. Danes je osebna fitnes trenerka in plesalka, svoje znanje in predanost plesu pa se je odločila predajati tudi mlajšim generacijam…

Alja Lackovič

Artistka 5ka 😉

Pleše že, odkar ve zase.
Leta 2014 je zaključila šolanje na Umetniški gimnaziji za sodobni ples v Ljubljani ter v okviru šolanja in kasneje sodelovala v raznih plesnih projektih. Vzporedno s sodobnim plesom se navdušuje tudi nad jogo in zračno svilo…

Barbara Požinel

Jazzerka 5ka 😉

Od malih nog naprej je trenirala ritmično gimnastiko in ples, ki jo je dopolnjevala z baletom in gimnastiko. Med njenimi lovorikami ji največ pomeni naslov vice svetovne prvakinje v Jazz solo plesu.
Po končani karieri je ugotovila, da je pravi čas, da svoje znanje in veselje do plesa deli naprej…in sedaj je 5ka! 🙂

Vitalii Zakharov

Sta-Latino 5kar 😉

Ja, res je…Vitalii ni Slovenec.
Ljubezen do plesa ga je iz rodne Rusije, natančneje iz zelooo oddaljenega mesta Habarovsk, pripeljala v Slovenijo…